23 / 04 / 2024

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri Haberi

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Proje YDA Grup ile Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


YDA Grup The İstanbul Veliefendi Evleri daire fiyatları; 3+1'lerde 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4+1'lerde 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Toplamda 68 bin 33 metrekare alana sahip The İstanbul Veliefendi Konutları 486 adet daireden oluşuyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar 120 ay vadelendirilebiliyor. 


The İstanbul Evleri Veliefendi konut projesinde bellboy, lounge, oda servisi, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kuru temizleme, reception, concierge, kuaför, vale parking hizmetleri gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Rezidans; Merter'e 2...