29 / 03 / 2024

yeni polis merkezi amirlikleri

yeni polis merkezi amirlikleri

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

yeni polis merkezi amirlikleri Haberi

yeni polis merkezi amirlikleri

İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul ve Ankara'da yeni polis merkezi amirlikleri inşa etmek ve kullanılamaz hale gelenleri yenilemek için harekete geçildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul'da 24, Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliğinin yapımına karar veren Bakanlık, İstanbul'da kullanılamaz halde bulunan 5 polis merkez amirliğini de yenileyecek.

Ayrıca Silivri ilçesinde yeni emniyet müdürlüğü binası inşa edilecek.

Bakanlığın ön inceleme ve istişare çalışmalarını sonrasında yeni polis merkezi amirlikleri yapım için çalışmalara başladı.

Yeni polis merkezi amirlikleri, tıpkı yeni hükümet konakları gibi şehrin dokusu ve tarihi çerçevesine uygun standartta, akıllı bina sistemi tarafından hayata geçirilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yakından izlediği, yapımı ve onarımına karar verilen polis merkezi amirlikleri şöyle: 
"İstanbul'da Arnavutköy Polis Merkezi Amirliği, Avcılar Tahtakale Polis Merkezi Amirliği,...