25 / 04 / 2024

Yenimahalle şehircilik

Yenimahalle şehircilik

Yenimahalle'de imar ve şehircilik arşivi törenle açıldı. Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların ve müteahhitlerin kısa zamanda bilgi ve dokümanlara ulaşması amacıyla sürdürdüğü dijital imar arşivi çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı...

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 5 Ağustos'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesi için başvuru dönemi 5 Ağustos'ta başlıyor.

Yenimahalle 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından  44095 ada 1 parselde trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişti.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle Macun Mahallesi'nde imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30718 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Yenimahalle'de imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30703 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara Yenimahalle 84138/47 nolu kesin parselasyon planını askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yenimahalle şehircilik Haberi

Yenimahalle şehircilik

Belediyenin bodrum katında gelişigüzel istiflenen ve yıllardır biriktirilmesi nedeniyle yıpranan 30 bin adet dosyayı 140 kişilik bir ekiple tek tek tarayan ve dijital ortama aktaran belediye, modern imar arşivini çok sayıda inşaat firması çalışanı ve vatandaşların katılımıyla açtı. Açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyeleri, birim müdürleri, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç katıldı. 


Arşivi konuklara gezdiren Yaşar sistemin işleyişi hakkında bilgi verdi. 

Açılışın ardından konuşma yapan Yaşar, Yenimahalle'nin geleceği açısından önemli bir hizmete imza attıklarını söyledi. Yerel yönelimlerin vatandaşın belgelerine ve kentin kimliğine sahip çıkmakla sorumlu olduğunu kaydeden Yaşar, "Türkiye'de bu gibi hususlara gereken önem verilmiyor. Vatandaşın hakkını koruyacak, mağduriyetini önleyecek çalışmaları yapan belediye sayısı...