19 / 04 / 2024

Yenişehir Pazar Yeri inşaatı

Yenişehir Pazar Yeri inşaatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

Yenişehir Pazar Yeri inşaatı Haberi

Yenişehir Pazar Yeri inşaatı

Ulaşımdan altyapıya, çevreden tarihi kültürel mirasa kadar her alanda Bursa’yı gelecek değerlere kazandıracak projeleri bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan ilçelerdeki yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları da hızla devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Kestel ve Gürsu’da yapımı sona yaklaşılan Kapalı Pazar Alanı ve Otopark projelerinin bir benzeri Yenişehir İlçesi’nde başlatıyor. İlçenin farklı sokaklarına yayılan semt pazarlarını tek çatı altında toplayarak daha düzenli, çağdaş ve denetlenebilir bir yapıya kavuşturulması için dizayn edilen projede inşaat başladı. İlçe merkezindeki Çayır Mahallesi’nde toplam 7 bin 400 metrekare alan üzerinde yapılan projenin 6 bin 200 metrekare alanlı zemin katında, 328 tezgahtan meydana gelen pazar alanı, zabıta noktası ve bir dükkan yer alacak. Zemin kat ayrıca 154 araç kapasiteli bir otopark olarak da ilçe halkına...