23 / 04 / 2024

yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi avanos

yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi avanos

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Entrada İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Jülide Çömlekçiler tarafından kuruldu.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Trabzon Çömlekçi'de hak sahiplerine 132,8 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresince (TOKİ) devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde ikinci etap alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam edildiği belirtildi.

yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi avanos Haberi

yeraltı Çömlek ve Seramik Müzesi avanos

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

İnsanların içinde bulunduğu bireyci tutumlarını resmetmeye çalıştığını kaydeden Abalı, “Bireyselin Anatomisi” nin üçüncü kişisel sergisi olduğunu ve özellikle yabancı turistlerden büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Hatice Abalı, “Sergiye akademi çevreden de ilgi oldu. Almanya’dan davet var. Almanya’ya giderek bir görüşme yapıp, sergi açmayı planlıyorum” diye konuştu.15 resimden oluşan sergi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.


Yeni Çağ...