26 / 04 / 2024

Ytong Kocaelide fabrika kuracak

Ytong Kocaelide fabrika kuracak

52 yıldır yapı malzemesi sektöründe bulunan Türk Ytong'un Genel Müdürü Gökhan Erel, 5 yıl içerisinde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edebilecek kapasitede fabrika kurmayı planladıklarını duyurdu

TOKİ Pendik'te Ytong fabrika arazisine koru yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

Ytong, Türkiye'de 3 yeni fabrika açacak!

Tüm gelişmelere inat Türkiye’deki yatırımını artırmaya karar veren Ytong, üretimini yüzde 50 artıracak. Türkiye’de 53 yıllık bir geçmişi olan Ytong, 6 olan fabrika sayısını artırmak için düğmeye bastı.

Türk Ytong Marmara Bölgesi'nde yeni fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, "Yeni tesisimizde gazbeton konusunda son teknolojiyi ve mühendislik birikimlerini kullanacağız. Hibrit üretim modelinin uygulanacağı tesisimiz; yüksek işçilik, enerji ve hammadde verimliliğine sahip olacak." dedi.

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ytong, Kocaeli'de fabrika kuracak!

52 yıldır yapı malzemesi sektöründe bulunan Türk Ytong'un Genel Müdürü Gökhan Erel, 5 yıl içerisinde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edebilecek kapasitede fabrika kurmayı planladıklarını duyurdu

Ytong Trabzon'a fabrika kuracak!

Türk Ytong, Varlıbaş Holding ile birlikte Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl sonra faaliyete geçecek. Şirket, mayıs ayında Çatalca'da da bir fabrika açacak.

Türk Ytong Çatalca’da fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel Bursa'da düzenlediği basın toplantısında şirketin 5. fabrikası olan ve 2(X)8 yılı sonlarında faaliyete geçen Bilecik tesislerinden Güney Marmara Bölgesi'ne yıllık 250 bin metre küpe sevkiyat yapıldığını bildirdi.

Türk Ytong üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracak!

Sektördeki pazar paylarını artırma çalışmalarının yanı sıra önümüzdeki dönemde yeni bir fabrika açma hedeflerinin bulunduğuna dikkat çeken Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracağız dedi....

Ytong Antalya'da yeni bir fabrika açacak!

HAFİFLİĞİ, uzun ömürlülüğü ve izolasyon gibi özellikleri nedeniyle inşaat sektörünün vazgeçilmezi haline gelen tuğla markası Ytong, Antalya ' ya ikinci bir fabrika açma kararı aldı...

Türk Ytong fabrika yatırımıyla kapasitesini artıracak!

Ytong'un Türkiye şubesi olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, toplam beş fabrikada 2 milyon metreküplük üretim kapasitesiyle yılda 150 ila 200 bin konut için Ytong malzeme üretebildiklerini kaydetti.

Türk Ytong Antalya'da ikinci bir üretim tesisi kurmayı planlıyor!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümü etkinliklerini sürdürüyor. Yarım asırlık başarısının coşkusunu her bir fabrikasındaki çalışanlarıyla birlikte kutlamak için düzenlenen “Ytong Fabrika Günleri”, Antalya Fabrikası’ndaki buluşmayla devam etti.

Türk Ytong Fabrika Günleri Tekirdağ fabrikasında başladı!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı etkinliklerine “Ytong Fabrika Günleri” ile devam ediyor. “Ytong Fabrika Günleri” etkinliklerinin ilki 2 Ekim ’de Tekirdağ Fabrikası ’nda yapıldı.

Ankara-Konya yolu üzerinde kiralık fabrika!

Ankara-Konya yolu üzerinde yer alan fabrika binası kiraya verilecek. Depolama ve lojistik için uygun olan binanın yüksek kapasiteli izinli artezyen suyu bulunuyor

Ytong Kocaelide fabrika kuracak Haberi

Ytong Kocaelide fabrika kuracak

52 yıldır yapı malzemesi sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong firması dün Yelken Kulübü'nde yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak ve Danışman Nuri Ertokat katılım gösterdi. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Müdür Erel, "Kocaeli'ye yatırım yapacak mısınız?" şeklindeki soruya olumlu yanıt verdi. 


Erel, 5 yıl içerisinde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edebilecek kapasitede bir fabrika kurmayı planladıklarını duyurdu ve "Kocaeli'de en geç 5 yıl içinde fabrika kurmayı düşünüyoruz. Organize sanayi bölgelerini tarıyoruz. Gebze bölgesi sanayiye doydu. Diğer bölgelere bakıyoruz. 200 kişiye istihdam olanağı sağlayacağız" dedi. 


EN BÜYÜĞÜ OLACAĞIZ


Kalite ve satış oranlar olarak yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da birinci olacaklarını belirten Erel, "Türkiye'de böyle bir malzemeyi üretmek ve sunmaktan dolayı mutlu...