28 / 03 / 2024

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) Başkanı ve Yüksel İnşaat’ın patronu Emin Sazak kimdir? Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Yıldırım Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yıldırım Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilen, bin 495 metrekare alana sahip Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası inşaatı sürüyor!

Çanakkale Belediyesinin Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası inşaatında son durum!

ÇANAKKALE Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaat alanında teknik incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Tesisi'nin inşaatı durdurulacak mı?

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Sevindik Köyü sakinleri, mera alanına Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine tepki göstererek inşaatın durdurulmasını istedi.

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim Haberi

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim

Emin Sazak kimdir?

Emin Sazak, 03 Mart 1961 Eskişehir doğumlu. Emin Sazak, ABD’deki Ucla Üniversitesi’nin İşletme ve Telekomünikasyon Bölümünden mezun oldu.


Emin Sazak, babası Güven Sazak’ın kurduğu Yüksel İnşaat’ın Muratlı TBMM 85. Yıl Milli Egemenlik Barajı ve HES Tesisleri ile Borçka Barajı ve HES Tesisleri projelerinde Proje Müdürü olarak görev yaptı.


2011 yılında Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanlığı’na seçilen Yüksel İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Emin Sazak, müteahhitlik sektöründe 22 yılından fazla deneyime sahip.


Emin Sazak, 2010 yılında gerçekleştirilen Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği’nin (European International Contractors-EIC) Genel Kurulu’nda Türkiye Müteahhitler Birliği’ni temsilen Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi, bu görevi üstlenen ilk Türk müteahhidi oldu.


Dedesinin ismini taşıyan Emin Sazak, Türkiye Genç İşadamları Derneği, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (Türk-Avrasya İş Konseyi / Türk-Irak İş Konseyi),...