19 / 04 / 2024

Yusuf Odabaş vali

Yusuf Odabaş vali

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Pal City 2 Vali Konakları Antalya fiyatları!

Pal City 2 Vali Konakları Antalya fiyatları 2+1 dairelerde 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City 2 Vali Konakları projesi 2018'in üçüncü çeyreğinde teslim edilecek...

Döşemealtı Pal City Vali Konakları 2 satışa çıktı!

2016 Emlak piyasasına hızlı bir giriş yapan Antalya, yeni cazibe merkezi olan Döşemealtı’na yapılan yatırımlar ile dikkat çekiyor. Halkın Vali Konakları olarak adlandırdığı bölge yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Edirne'deki eski vali konağı kadın merkezi oluyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre önce mülkiyeti Edirne Belediyesi’ne geçen Eski Vali Konağı’nın kadın merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Pal City Vali Konakları'nda fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

Aralarında eski ve yeni bakanlar, büyükelçiler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve Antalya iş dünyasının büyük firma sahiplerinin de yer aldığı, 2 etaptan oluşan çok lüks "Pal City Vali Konakları" projesi toplam 284 milyon liraya mal olacak.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun İnşaat Fuarı ses getirecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İnşaat Fuarı Samsun'da hem iz bırakıyor hem de sektör dinamiklerine ve kente önemli katkı sağlıyor. İnşaat deyince de akla Karadeniz ve Karadeniz insanı geliyor" dedi.

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Adnan Odabaş: Yüzde 40 terk ile dönüşüm olmaz!

KARİYER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üsküdar Kentsel Dönüşüm Platformu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, dönüşüm kapsamına alınan arazilerin yüzde 40'ının kamuya terkinin kentsel dönüşümde sorunlar ortaya çıkaracağını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kaçak yapılarla mücadele etmeliyiz!

Samsun'da 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kirli görüntüler veren çarpık ve Kaçak yapılaşmalarla mücadele etmeliyiz” dedi.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası'nın ihalesi 22 Mart'a ertelendi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya veriliyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. Kaplıcanın yıllık kirasının muhammen bedeli 1 milyon 920 bin TL olarak belirlendi. İhale için son başvuru tarihi 10 Mart 2016.

Vali Güzeloğlu: Kandıra geleceğin en güzel ilçesi olacak!

Kandıra’da biz dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Kandıra’nın geleceğin en güzel ilçesi olacağını söyledi.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Yusuf Odabaş vali Haberi

Yusuf Odabaş vali

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?


Yusuf ODABAŞ, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra  Ankara  Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.


Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.

Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.


Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye, Beyşehir, Bolvadin ve Bulancak ilçelerinde kaymakamlık, Sakarya, Kırşehir, Edirne, İstanbul ve Kocaeli illerinde Vali Muavini görevlerinde bulundu.


İçişleri...