29 / 03 / 2024

zeytinburnu Millet Bahçesi projesi

zeytinburnu Millet Bahçesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu'na Millet Bahçesi geliyor!

Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan 90 bin metrekarelik ''Millet Bahçesi'' için Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan protokol imzaladı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi 14 Ekim'de açılacak!

İstanbulluların merakla beklediği Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin resmi açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi için yıkımlar başlıyor! 

Zeytinburnu’nun tam merkezinde yapılması planlanan 55 bin metrekarelik millet bahçesi için askeri lojmanların yıkım çalışmaları başladı...

Zeytinburnu Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Millet Bahçesi için ilk adımı attı.

İstanbul'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

zeytinburnu Millet Bahçesi projesi Haberi

zeytinburnu Millet Bahçesi projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini müjdelediği  Millet Bahçeleri projelerine yenileri ekleniyor.

Ülkenin dört bir yanında yeni millet bahçeleri inşa edecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projede sosyal donatı alanları da yer alacak.

İstanbul’un ikinci büyük millet bahçesi olacak

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde yer alan askeri lojmanların yerine inşa edilecek olan Zeytinburnu Millet Bahçesi sahip olduğu 94 bin metrekarelik yüz ölçümüyle İstanbul’un ikinci büyük millet bahçesi olacak.

Zeytinburnu Millet Bahçesi’yle beraber  Zeytinburnu, 94 bin metrekarelik dev bir yeşil alana kavuşacak. Zeytinburnu Millet Bahçesi’nde; 3 bin 500...