27 / 04 / 2024

Zonguldak Kozlu Stadyumu yıkılıyor mu

Zonguldak Kozlu Stadyumu yıkılıyor mu

Zonguldak İl Koordinasyon Toplantısı gündeminde Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar yapılması planlanan yol projesine engel olan Kozlu Stadyumu tribünlerinin yıkılması yer aldı.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kozlu'da 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon 222 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Zonguldak'ta 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Zonguldak Kozlu Stadyumu yıkılıyor mu Haberi

Zonguldak Kozlu Stadyumu yıkılıyor mu

Zonguldak İl Koordinasyon toplantısına katılan Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar yapılması planlanan "Zonguldak Ereğli Yolu Projesi" için Kozlu Stadyumu tribünlerinin yıkılmasını gündeme getirdi. 


Zonguldak İl Koordinasyon toplantısına katılan Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi Zonguldak'tan Alaplı'ya kadar olan "Zonguldak Ereğli Yolu Projesi" alanında bulunan ve yapılacak olan projenin gecikmesine neden olan Kozlu Stadının tribünlerinin yıkımı konusunu gündeme getirdi. Yeni tribün yapılmasının taahhüdünü verdiklerini belirten Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz'den destek istedi. 


ÖZENDİ: "TALEP EDİLEN TRİBÜN BİRAZ DAHA MALİYETLİ OLACAK" 

Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ; "Kozlu stadyumunun olduğu kesimde bizim geoduvar imalatımız olacak. O imalatımızı yapabilmemiz için şuandaki yol tarafındaki tribünleri kaldırmamız gerekiyor. Bizim duvarımızı o tribünlerin ortasına kadar geliyor. O...