19 / 04 / 2024

Herkes anında Avro ödemesi yapabilecek! Avrupa Birliği’nden yeni adım!

Herkes anında Avro ödemesi yapabilecek! Avrupa Birliği’nden yeni adım!

Avrupa Birliği Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis, "Avrupa Birliği’nde banka hesabı bulunan herkesin anında avro ödemesi yapma olanağına sahip olmasını istiyoruz" açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…



Avrupa Birliği (AB), üye olan ülkeler arasında para transferlerinin saniyeler içerisinde gerçekleşmesini sağlamaya yönelik şekilde yeni düzenleme teklif etti.

AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ve ayrıca AB Komisyonu'nun Finansal Hizmetlerden Sorumlu Üyesi Mairead McGuinness, Brüksel'de para transferine yönelik "anlık ödemeler" düzenleme teklifi konusunda bir basın toplantısı düzenledi.

"Faturaları ödemenin ve günlük alışverişleri yapmanın kolay olması lazım" açıklamalarında bulunan Dombrovskis, transferlerin saniyeler içinde gerçekleştiği anlık ödemler ile birlikte bu işlemlerin daha da kolay hale gelebileceğini açıkladı.

Herkes anında Avro ödemesi yapabilecek! Avrupa Birliği’nden yeni adım!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön