18 / 04 / 2024

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple bundan böyle Apple Kimliğinizi ve iCloud hesabınızı bilgisayar korsanlarına, casuslara ve kimlik hırsızlarına önlem olmak amacıyla en üst seviyede koruma sağlayarak  muhafaza etmemize imkan tanıyor.



Apple, NSO Group'un Pegasus casus yazılımını içeren iPhone ihlalleri nedeniyle son aylarda güvenliği sıkılaştırmak için çalışıyor . Apple'ın Gelişmiş Veri Koruma seçeneği Aralık ayında geldi ve iCloud ile saklanan ve senkronize edilen verilere daha güçlü bir şifreleme seçeneği sağladı. Ve Eylül ayında Apple , telefonunuzun dış saldırıları engellemek için nasıl çalıştığına ilişkin yeni korkuluklar içeren bir iPhone Kilitleme Modu ekledi.

Yine de büyük bir uyarı: Donanım emniyet anahtarları ve Gelişmiş Veri Koruma programı, hesabınızı daha iyi kilitlese de, Apple'ın erişimi kurtarmanıza yardımcı olamayacağı anlamına da gelir.

iOS un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple yaptığı açıklamada , "Bu fonksiyon genellikle herkese açık hesapları sebebiyle çevrimiçi hesaplarına dönük ünlüler, gazeteciler ve hükümet üyeleri gibi ortak tehditlerle karşılaşan hesaplar için dşzayn edildi Dedi . "Bu, iki faktörlü kimlik doğrulamamızı daha da üst seviyeye taşıyor ve gelişmiş bir saldırganın bile bir kimlik avı dolandırıcılığında bir kullanıcının ikinci faktörünü elde etmesinin önüne geçiyor.

Samsung ve Huawei işbirliği! 180'e varan 5G patentini Huawei'ye devrediyor!

Apple MacPro'larda bir ilk! Hafıza yükseltebileceksiniz

Merakla bekleniyordu! Çalışanlara 1000 TL ödenmeye başladı


Geri Dön