19 / 04 / 2024

İzmir Kemeraltı’nı Natalia Vasilyeva tanıtacak!

İzmir Kemeraltı’nı Natalia Vasilyeva tanıtacak!

Semih Girgin, geçtiğimiz hafta kulüp üyelerinden Mine Kuruoğlu'nun daveti üzerine Sibiryalı güzelin İzmir'e geldiğini ve Kemeraltı'nı dolaştığını belirterek, bu sırada yapılan görüşme neticesinde teklifi kabul ettiğini dile getirdi.




Sibirya Medeniyetler Kraliçesi Natalia Vasilyeva,  İzmir  Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü'nün teklifi üzerine Kemeraltı Çarşısı'nın tanıtım yüzü oldu. 6 ay önce faaliyete geçen kulübün Başkanı Semih Girgin, geçtiğimiz hafta kulüp üyelerinden Mine Kuruoğlu'nun daveti üzerine Sibiryalı güzelin İzmir'e geldiğini ve Kemeraltı'nı dolaştığını belirterek, bu sırada yapılan görüşme neticesinde teklifi kabul ettiğini dile getirdi. 


Gönüllü tanıtım yapacak

Kemeraltı turu sonrasında Başkan Semih Girgin tarafından kulüp filaması hediye edilen tescilli güzel, ardından Toros Restoran'da yediği döneri de çok beğendi.

İzmir'e ilk kez gelen ve aynı şekilde Kemeraltı'nı da ilk kez dolaşan Vasilyeva, kente ve tarihi dokusuna hayran kaldığı için bir süre sonra İzmir'e yerleşmeyi düşündüğünü ifade etti. Mesleğini Türkiye'de sürdürmek için İzmir'de yaşayacak olan güzel model, Kemeraltı ile ilgili hem kendi facebook sayfasında hem de gittiği ortamlarda gönüllü olarak tanıtım çalışmalarında bulunacak, İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü'nün yaptığı organizasyonlara katılacak. 



Yeni Asır


Geri Dön