26 / 04 / 2024

Kamu işçisine 2 bin 168 TL ödeme yapılacak! İlave tediye ödeme tarihi belli oldu!

Kamu işçisine 2 bin 168 TL ödeme yapılacak! İlave tediye ödeme tarihi belli oldu!

Yüz binlerce çalışanı yakından ilgilendiren tediye ödemeleri için tarih belli oldu. Bu kapsamda kamu işçilerine en az 8 bin 672 TL ödeme yapılacak. 28 Ocak'ta yapılan tediye ödemelerinin ikinci taksidi için tarih verildi.



TEDİYE NE DEMEK?

İlave tediye olarak tanımlanan bu ödeme çeşidi, kadroya geçen taşeronlar için de ödenmektedir. İlave tediye, devlet memurları kanununda bulunan bir ikramiye ve çalışan personele, ücret sistemine bakılmaksızın her yıl için bir aylık ikramiye veriliyor, tüm çalışanlar bu ikramiyeyi alıyor.

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön