19 / 04 / 2024

Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015!

Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015!

Mevcut bir kredinin daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına ya da bir kısmının ödenmesi işlemine Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) deniyor. İşte Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015...



Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015!

Mevcut bir kredinin daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) deniyor.


Refinansman genellikle, faiz oranlarının düşmesi halinde yapılıyor. Böylece tüketici daha düşük faiz oranı ile kullandığı kredi ile hem mevcut kredisini kapatıyor hem de faiz ödemelerini düşürüyor. 


Refinansman işlemi aynı banka ya da başka bir banka ile yapılabiliyor.


Refinansman hesaplama aracı kullanıcılar için Refinansman üzerine karar verme sürecini kolaylaştırmak üzere hazırlanıyor ve iki ana kısımdan oluşuyor.


1)Mevcut Kredinizin Bilgileri

2)Yeni Kredinizin Bilgileri  


Yapılması gereken her iki kredinin bilgilerini ilgili kutucuklara girerek hesapla butonuna basmak yeterli oluyor. Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz zaman sistem otomatik olarak gerekli hesaplamaları yaparak size bir sonuç tablosu oluşturuyor.  


Bu tablo sayesinde refinansman yapmanın sizin için ne kadar fayda veya zarara neden olacağını açık bir şekilde görebiliyorsunuz.


Konut kredisi nasıl yapılandırılır?



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön