16 / 04 / 2024

konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015

konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015

Mevcut bir kredinin daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına ya da bir kısmının ödenmesi işlemine Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) deniyor. İşte Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015...

Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Bankalardan konut kredisi ile ev alanlar farklı faiz oranı ile kalan borcun yeniden hesaplanıp hesaplanmadığını merak ediyor. Peki, Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

Konut kredisinde yapılandırma koşulları!

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da artmıştı. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir? Nasıl yapılır?

2020 konut kredisi yapılandırma yapan bankalar!

Ev almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ''En ucuz kredi imkânı sağlayan bankanın hangisi?'' geliyor. İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar ve faiz oranları...

Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Faiz oranları yüksek iken kredi çekenler kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi nasıl yapılandırılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte detaylar...

Konut kredisi yapılandırması nedir, nasıl yapılır?

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da yükseldi. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir, nasıl yapılır? İşte konut kredisi yapılandırmayla ilgili detaylar...

Yüksek faiz oranlı konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların merakla beklediği konulardan. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisini yapılandıranlara dikkat çeken çağrı!

Konut kredisi yapılandırmalarına yönelik çok sayıda yargı kararına rağmen bazı bankalar komisyon ya da erken ödeme tazminatı alıyor. Söz konusu ücretler için gerekli yasal mercilere başvurulması durumunda paralar geri iade ediliyor.

Yüksek faizli konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların en çok araştırdığı konu oldu. Peki konut kredisinde yapılandırma olacak mı? 

Yüksek faizle konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredisinde, faizler düştüğünde tüketici düşük faizden kredisini ödemeyi isteyebiliyor. Bu durumda konut kredisi yapılandırma işlemi karşımıza çıkıyor. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı 2020?

Konut kredi faizlerindeki indirimden önce konut kredisi kullanan vatandaşlar, indirimden sonra heyecanla yapılandırmayı beklemeye başladı. Peki yüksek faizli konut kredileri yapılandırılacak mı?

Yüksek faizli konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle önceden konut kredisi çeken vatandaşlar yapılandırma olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

Konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? Konut kredi yapılandırma olacak mı soruları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Daha önceki süreçte kredi alan ve konut kredisi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor....

konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015 Haberi

konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015

Konut kredisi yapılandırma faiz oranları 2015!

Mevcut bir kredinin daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) deniyor.


Refinansman genellikle, faiz oranlarının düşmesi halinde yapılıyor. Böylece tüketici daha düşük faiz oranı ile kullandığı kredi ile hem mevcut kredisini kapatıyor hem de faiz ödemelerini düşürüyor. 


Refinansman işlemi aynı banka ya da başka bir banka ile yapılabiliyor.


Refinansman hesaplama aracı kullanıcılar için Refinansman üzerine karar verme sürecini kolaylaştırmak üzere hazırlanıyor ve iki ana kısımdan oluşuyor.


1)Mevcut Kredinizin Bilgileri

2)Yeni Kredinizin Bilgileri  


Yapılması gereken her iki kredinin bilgilerini ilgili kutucuklara girerek hesapla butonuna basmak yeterli oluyor. Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz zaman sistem otomatik olarak gerekli hesaplamaları yaparak size bir sonuç tablosu oluşturuyor.  


Bu tablo sayesinde refinansman yapmanın sizin için ne kadar fayda veya zarara neden olacağını...