26 / 04 / 2024

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!

Son dönemde büyük bir çakılma yaşayan Bitcoin ve alt coinler son 3 günde yukarı yönlü artış gösterirken, Tesla'dan gelen açıklama sonrası piyasası parası yeniden düşüşe geçti.



Tesla'nın Şubat 2021'deki bir SEC dosyasında açıklanan 1,5 milyar dolarlık Bitcoin alımı, piyasanın kripto para birimi için coşkusuna katkıda bulundu ve bu da Bitcoin fiyatının Aralık 2020'de yaklaşık 20.000 $'dan Mart 2021'de 60.000 $'a çıkmasına neden oldu.

Tesla'nın Bitcoin rezervleri bir noktada bir düşüş yaşadı. Değeri 2 milyar doları buluyor. 

Şirket, 2021 SEC dosyalamasında, Tesla'nın başlangıçta "nakit kazancımızı daha da çeşitlendirmek ve en üst düzeye çıkarmak için bize daha fazla esneklik sağlıyor" sözleri ile Bitcoin satın aldığına dair ifadeler yer alıyor.

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!

Editörün Notu: Bu haber 21 Temmuz 2022, saat 18.45'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 71 kuruş, euro 18 lira 9 kuruş, altının gramı ise 974 lira 23 kuruş değerindedir.

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

İslam Memiş "Getirisi dolardan fazla" dedi, yatırımcılara öneride bulundu!

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön