25 / 04 / 2024

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri

Dalgalı seyri ile yatırımcılarına büyük kabuslar yaşatan kripto paralar bugüne sakin başladı. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte detaylar…



Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri

BİTCOİN'DE SON GELİŞMELER

NTV'de yer alan habere göre Bitcoin ise saat 12.00 itibariyle binde 7 yükseldi. BTC'nin fiyatı 19 bin 163 doları bulurken piyasa hakimiyeti ise yüzde 40.50 seviyelerini test ediyor. 

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kazanarak 19.810 doları buldu. TSİ 15.10 itibarıyla Ethereum ise yüzde 2.5'lik yükselişle 1.090 dolara ulaştı.

Analistler ABD'de 4 Temmuz tatili olması nedeniyle kripto paralarda görece daha sakin bir gün yaşandığını ve Bitcoin'de 20.000 dolarlık kritik seviyenin takip edildiğini kaydetti.

ALTCOİNLER'DE SON GELİŞMELER

Ethereum ise bindelik düzeyde de olsa düşüş gözlemlendi. ETH'nin fiyatı binde 5 gerileyerek bin 51 doları buldu. 

Ripple ve Dogecoin cepheleri de yeşile dönerken XRP'ninfiyatı yüzde 1.3 yükselerek 31 centte kaldı. 

DOGE is yüzde 1.1 yükselişle 6 centten alıcı bulmaya devam ediyor. 

Editörün Notu: Bu haber 4 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:59'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 84 kuruş, Euro 17 lira 61 kuruş, altının gramı ise 990 lira 67 kuruş değerindedir.

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön