24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 24 bin 500 liraya arazi satıyor.



Yatırımcıların merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Tunceli Merkez'de bulunan arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan ilanlar kapsamında Tunceli Merkez'de yer alan arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında bulunuyor.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak tan 24 bin 500 TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Tunceli Merkez'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 4.032,47 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Tunceli Merkez'deki arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...


Geri Dön