19 / 03 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde 70 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 70 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.



Satışa çıkardığı imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ağustos ayı ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Konya ili, Kulu ilçesinde bulunan imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan o ilde 70 bin TL ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa sunulan söz konusu imarlı arsa Konya ili, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 42250103900 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 196,40  metrekare.


Geri Dön