17 / 04 / 2024

Milyonlarca sürücüye kötü haber az önce resmen duyuruldu: Yüzde 50'ye varan zam yapılacak!

Milyonlarca sürücüye kötü haber az önce resmen duyuruldu: Yüzde 50'ye varan zam yapılacak!

Trafikte kayıtlı araçlara yaptırılması zorunlu olan trafik sigortasına zam geldi. Zamlı tarife Mayıs ayına göre Haziran'da daha da artacak. Trafik sigortası yönetmeliğine ilişkin değişiklik Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..



Milyonlarca sürücünün her yıl yaptırmasının zorunlu oluğu aksi tespit edildiğinde aracın trafikten men edilmesine neden olan zorunlu trafik sigortası primlerine zam yapıldı. Araçlarına trafik sigortası yaptırmak isteyen sürücüler sigorta primi olarak Haziran'da Mayıs'ta ödediklerinden yüzde 25 daha fazla para ödemek zorunda kalacak.  Ayrıca, trafik sigortası primi, hasar maliyetleri dikkate alınarak yüzde 50 oranında artırılabilecek.

Milyonlarca sürücüye kötü haber az önce resmen duyuruldu: Yüzde 50 ye varan zam yapılacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön