26 / 04 / 2024

Mirage Marina ödeme planı!

Mirage Marina ödeme planı!

Firma: Game Teknik Yapı

Proje: Mirage Marina Bodrum

Flat ve dubleks dairelerden meydana geln proje 40 blok şeklinde yüksleiyor. Mirage Marina ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisiyle ödeniyor.



Flat dairelerin alanları 70 metrekareden oluştuğu Mirage Marina projesinde dubleksler ise 152 metrekare olarak dizayn edildi. Projede her blokta 4 adet dairenin bulunuyor.


Dubleks dairelerin yan ve ön bahçe de bulunduğu projede bloklardaki daireler flat ve dubleksler eşit olarak dizayn edildi. Projedeki flat daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Muğla İl'i Bodrum'da denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanan projede 40 blok yer alıyor. Proje toplam 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor.


Mirage Marina projesinde konutların teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare birim bazı 7 bin TL'den başlarken 9 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Mirage Marina ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile ödeme yapılabiliyor.


Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön