29 / 03 / 2024

Müşterilerinin yüzde 97'si DYO'dan memnun!

Müşterilerinin yüzde 97'si DYO'dan memnun!

Boya sektörünün köklü markası Dyo, müşteri memnuniyeti ve kaliteye verdiği önemle sektörüne öncülük ediyor.İnşaat boyaları ve ısı yalıtım ürünleri, sanayi, mobilya, otomotiv ve deniz boyaları gibi farklı sektörlere hizmet sunuyor...




Boya sektörünün köklü markası Dyo, müşteri memnuniyeti ve kaliteye verdiği önemle sektörüne öncülük ediyor. İnşaat boyaları ve ısı yalıtım ürünleri, sanayi, mobilya, otomotiv ve deniz boyaları gibi farklı sektörlere yönelik ürünler sunan Dyo, müşteri odaklı yaklaşımının bir parçası olarak her yıl yinelenen anket çalışmalarının sonuçlarını açıkladı. Farklı kanallardan alınan bildirimler, müşterilerinin yüzde 97’sinin Dyo’nun sunduğu ürün ve hizmetlerden memnun olduğunu ortaya koydu. 


 


Dyo, boya sektöründe ilk TS ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi’ni alan şirket olarak da farklılaşırken, bu yöndeki çalışmalarını daha ileriye götürmek amacıyla özel bir CRM yazılımını da devreye sokmuştu. Müşteri memnuniyetini ölçmek amacıyla; ustalar, Türkiye çapına yayılan Dyo bayileri, Dyo Akademi ustaları, Tüketici Danışma Hattı ve www.birbilenesorun.com.tr gibi çeşitli alanlarda yürütülen geniş kapsamlı anketin 2012 yılı sonuçları; müşterilerinin yüzde 97’sinin Dyo’dan memnun olduğunu gösterdi.


 


Faaliyet gösterdiği tüm alt segmentlerdeki müşterileri, Çağrı Merkezi ve web sitesi aracılığıyla 7/24 Dyo’ya ulaşabiliyor. Bilgi almak ya da şikâyetlerini iletmek üzere Dyo’ya başvuranların yüzde 97’sine aynı gün içinde çözüm sunulurken, alınan geri bildirimler ürün ve hizmet kalitesinin her zaman en üst seviyede tutulması amacına hizmet ediyor.





Geri Dön