26 / 04 / 2024

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.



Meclisin bir numaralı gündem maddesi olan Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalar yapan Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi. Batur" Narlı ve Çatalkaya mahallerinde hali hazır haritalarında bulunan bilgilere, 74 kişi itiraz etti. 

Hem arazi mülkiye durumu ve bu itirazların değerlendirilmesi için kentsel dönüşüm büromuz çalışmalarını yürütecek. 


Tabi kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili meclise her ay bilgi veriyoruz. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Bu yavaşa ilerleyiş kimsenin moralini bozmasın mühim olan tüm işlemleri doğru ve yasalara uygun olarak yapmak. 2.İnönii mahallemizi de askıya çıkarmıştık. Bugüne kadar 170'e yakın itiraz var. Bu itirazlarda gerekli şekilde incelenerek komisyona iletilecek. 

Atatürk mahallemizde ise kentsel dönüşüm iletişim merkezi olarak faaliyet gösterecek olan konteynırımızı bekliyoruz. Konteynırın gelmesinin hemen ardından bu mahallemizde de hali hazır haritaları askıya çıkarak vatandaşların bilgisine sunulacak. 


Anayurt


Geri Dön