20 / 04 / 2024

Olimpiyat sporcularının minibarları Türk şirketten!

Olimpiyat sporcularının minibarları Türk şirketten!

İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu...




İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu. 


Olimpiyat Köyü'nde sporcuların konaklayacağı odalarda kullanılacak yeni nesil Peltier minibarların düşük enerji tüketimi ve sıfır desibel ses seviyesi özellikleri bulunuyor. ISM Minibar’ın yeni nesil Peltier minibarının bir diğer özelliği minibarlar içinde en düşük enerji tüketimine sahip olması.


'Rusya'da her yıl biraz daha büyüyoruz'


22. Kış Olimpiyatları projesinin 2013 yılının en önemli projesi olduğunun altını çizen ISM Minibar Genel Müdürü Niyazi Şencan, '2008 yılında yeniden yapılanmaya gittiğimiz Rusya pazarında vermiş olduğumuz kararın pozitif sonuçlarını izliyor olmak bizler için gurur verici. Rusya’da her yıl biraz daha büyüyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm ISM Minibar ekibini kutluyorum' dedi.



Dünya


Geri Dön