24 / 04 / 2024

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. İşte son dakika gelişmeleri...



Peker GYO'nun paylarının yüzde 100'üne sahip olduğu Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. 

Bu kapsamda; yapılacak olan 74 odalı otelin 14 farklı ülkede 600'den fazla oteli olan B&B Hotel grubu'na uzun süreli kiralanması amacıyla görüşmelere başlandı. Peker GYO bu kapsamda, söz konusu arsada, 20 dairelik ilave bina inşaatının (konut projesi) sürdüğünü de açıkladı. 

Peker GYO dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketinin Almanya'da hayata geçireceği Solingen projesinin brüt inşaat alanı 7 bin 400 metrekare olarak belirlendi. Projenin sitesinde yer alan bilgilere göre; 45 adet daire ile 64 araçlık otoparka yer verileceği belirtildi. 

Projenin tamamlanma tarihi ise 2023'ün ikinci yarısı olarak açıklandı. 

Peker GYO tarafından açıklanan ve 1 Ocak 2022- 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirketin, ilk 9 ayda 127 milyon 724 bin 796 Türk Lirası hasılat elde ettiği belirtilmişti.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin paylarının %100'üne sahip olduğu Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde devam etmekte olarak Solingen projesi ile ilgili olarak; projede yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesine ilişkin consept çalışmaları tamamlanmış olup, yapılacak olan 74 odalı otelin 14 farklı ülkede 600'den fazla oteli bulunan B&B Hotel grubu'na uzun süreli kiralanması için görüşmelere başlanmıştır. 

B&B Hotel grubu ile ilgili bilgilere http://www.hotel-bb.com/en linkten ulaşılabilir.

Bununla birlikte, ilgili arsada 20 dairelik ilave bina inşaatı (konut projesi) devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Web: http://www.pekerholding.com/projeler/solingen/

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 


Geri Dön