28 / 03 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş düştü diyenler yanılyor dedi! Böyle oltalara düşmeyin

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş düştü diyenler yanılyor dedi! Böyle oltalara düşmeyin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın, gümüş, dolar, borsa ve petrol fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.



PETROL FİYATLARI KOLAY KOLAY DÜŞMEZ

Brent petrolde yüzde 2.5'lik değer artırışı var. Biden, Suudi Arabistan'ı ziyaret etti, petrol fiyatını düşürmek için hamleler devam ediyor ama çok da düşük bir rakam beklememek gerektiğini düşünüyorum. Bizim gibi ülkeler için önemlidir düşük petrolün olması ama 100 dolar altı sarkmaları kalıcı bırakmazlar diye düşünüyorum. Enerji krizi tarafında ciddi sıkıntılar var, sizi eylül ve ekime hazırladığım için, özellikle Ortadoğu'da yaşanabilecek değer artışları ve petrol fiyatlarındaki, Rusya'nın kısıtlamaları gibi etken dünya ekonomilerini olumsuz yönde etkileyecek. Bu sürece hızla gidiyoruz.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş düştü diyenler yanılyor dedi! Böyle oltalara düşmeyin

GRAM ALTIN, GÜMÜŞ DÜŞTÜ DİYENLER MAALESEF GÖRDÜĞÜNE İNANIYOR

Siz ekranlarda dolar tarafında, altın tarafında, gümüş tarafında düşük rakamlar görüyor olsanız da, finansal okuryazarlığı olmayan insanlar fazla olsa da gram altın/TL'de düşüş yok. Altın, gümüş düştü diyenler maalesef gördüğüne inanan insanlardır. Bankacılık uygulamasına girip de gram altının alış satış aralığını görmeyen insanlardır. Her ne kadar şu anda gram altın/TL'yi 960'da gösterseler de bugün 995-1000 lira para vereceksiniz. Esnaf kar koyacak, 1000 liranın altında gram altın zor olacak. Öyle bir rakam bulabiliyorsan ekrandan al, Kapalıçarşı'da sat.

BÖYLE OLTALARA DÜŞMEYİN

17.52-17.57 aralığında bir kur var. Bu hafta bir anormallik yok, sadece dış istihbarat memurlarının operasyonları devam ediyor. Bu konuda da sosyal medyada dikkatli olmak lazım. Yunanistan Türkiye sınırında, ordular teyakkuza geçmiş vs. Sözümona zeki insanlar sosyal medyada operasyon yapıyorlar, biz de heyecanlı toplum olduğumuzdan hemen panik yapıyoruz, böyle oltalara düşmeyin arkadaşlar.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 01:15’te yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,45 Türk Lirası, euro 17,71 Türk Lirası, altının gramı ise 958 Türk Lirası değerinde.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Dünyaca ünlü banka dolarla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı! Yastık altında ve bankada doları olanlar dikkat

Adli Tıp Kurumu duyurdu. İş arayanlara büyük fırsat. 221 personel alınacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön