17 / 04 / 2024

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye'yi gayrimenkulde güvenli liman yaptı!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye'yi gayrimenkulde güvenli liman yaptı!

Gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), GHO Ofisleri yöneticileriyle toplandı ve 2021-2022 yılı değerlendirme toplantısı ile ödül törenini düzenledi. İşte toplantıda gayrimenkul sektörü ile ilgili konuşulanlar...



2022'de sektörde istikrarlı bir ivme yakaladıklarına dikkat çeken GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, kurumsal bir yapı içinde önemli network ve bilgi paylaşımı yaptıklarını vurguladı ve ekip olarak çözüm odaklı çalışmalarla ülke genelinde büyümeyi sürdürdüklerini belirtti.

KRİZLER FIRSAT YARATIR

Tüm ofislere katılımları sebebiyle teşekkürlerini ileten GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır da, başarılı çalışmalara imza attıkları 2022 senesinde, gayrimenkul sektöründe yaşanan durağan döneme rağmen hedeflerine ulaştıklarına dikkat çekti.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye yi gayrimenkulde güvenli liman yaptı!

Son zamanlardaki koronavirüs salgını süreci ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın yarattığı krizlerin Türkiye için bazı fırsat kapılarını da araladığının altını çizen Çalgır, "Yaşanan krizleri bir fırsata çevirmeyi bilmek gerekiyor. Pandemi süreci bahçeli ve müstakil konutlara olan talebi tetikledi. İnsanlar artık doğal yaşam arzusuyla kent merkezine yakın nitelikle konut projelerine yöneldi" diye konuştu ve Türkiye'nin Rusya ile Ukrayna savaşında güvenli bir liman olarak her iki ülkeden de talep görmesinin yabancılara olan konut satışlarını artırdığını aktardı. 

"Şu anda başta Antalya olmak üzere; Türkiye'nin 3 büyük kentine yönelik konut talebi devam ediyor. GHO olarak, profesyonel ekibimiz ve kurumsal bakış açısıyla gayrimenkulün tüm alanlarında hizmetlerimizi sürdürüyoruz" diye konuşan Çalgır, insanların barınma ihtiyacının da her dönem olduğu gibi devam ettiğini dile getirerek "Hizmet verdiğimiz kentlerdeki satış ve ciro oranları da yükselmeye devam ediyor. Aramıza katılan yeni ofislerle birlikte hizmet ağımızı yaygınlaştırıyoruz" açıklamasında bulundu. 

Toplantılardan sonra düzenlenen gala gecesinde 2021-2022 senesinde en çok işlem hacmine ulaşan ve en yüksek satış gerçekleştiren GHO ofislerine de teşekkür plaketleri verildi. 

Markalı konut fiyatları Eylül'de yüzde 94.75 arttı! 

Arz talep dengesizliği konut fiyatlarını uçurdu!

Konut satışında Rus fırtınası! Ruslar Eylül'de Türkiye'den 1.196 adet konut satın aldı!

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 11 milyonu geçti! Esnaf durumdan memnun!

Geri Dön