29 / 03 / 2024

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.



İkinci katta ise misafirler ya da kalabalık bir aile için ilave beş yatak odası, üç banyo, üç çok yönlü oda yer alırken yine bu katta iki şömine, balkon ve çok sayıda dolap yer alıyor.

Malikanenin üçüncü katı ise oldukça modern bir tarzda tasarlanmış ve konforuna diyecek yok. Tavandan aydınlatmalı bir fitness ya da yoga odasına ek olarak bir de banyo bulunuyor.

The Anchorage, klasik sinema tarihinin bir parçası olduğu kadar zarif ve zamansız bir klasik mimari parçası.

1954 yılında işte bu eşsiz malikanede çekimleri tamamlanan Sabrina filminin yönetmen koltuğunda Billy Wilder otururken filmde Audrey Hepburn başrole hayat vermişti. Filmde, Hepburn ile birlikte Humphrey Bogart ve William Holden da rol almıştı.

https://emlakkulisi.com.tr/zekeriyakoyde-4-katli-luks-villa-ido-tatlises-ile-yasemin-sefkatli-iste-bu-evde-yasiyor

https://emlakkulisi.com.tr/beylerbeyi-sakip-sabanci-yalisi-600-bin-tlye-kiralandi-yali-capkini-dizisi-tarihi-yalida-cekilecek

https://emlakkulisi.com.tr/fenerbahcenin-efsane-futbolcusu-lefterin-evi-2-milyon-800-bin-tl-baslangic-fiyatiyla-satisa-cikiyor


Geri Dön