25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den ''yok artık'' dedirten yeni dolar tahmini! Dolar 2 ay sonra bu kadar olacak! Herkes baksın...

Selçuk Geçer'den ''yok artık'' dedirten yeni dolar tahmini! Dolar 2 ay sonra bu kadar olacak! Herkes baksın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Selçuk Geçer 2 ay sonra dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı. İşte ''yok artık'' dedirten o dolar yorumu...



DOLARDA SON DURUM 15 AĞUSTOS 2022

Dolar/TL kuru sabahın erken saatlerinden itibaren milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor.

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler takip edilirken yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar kaç TL? Dolar bugün en kadar? Dolar kaç lira oldu?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Dolar kuru şu dakikalarda alış fiyatı 17,98 TL, satış fiyatı ise 18,01 TL seviyesinde işlem görüyor.

Selçuk Geçer den yok artık dedirten yeni dolar tahmini! Dolar 2 ay sonra bu kadar olacak! Herkes baksın...

Bu hafta piyasalarda merkez bankası enflasyon rakamları takip edilecek. Raakamlar piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor.

Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz kararı açıklanacak. TCMB'nin sekizinci ayda da faizleri yüzde 14'te sabit bırakması öngörülüyor. Bugün bütçe dengesi, salı günü konut satışları ve konut fiyat endeksi rakamları da bu hafta açıklanacak veriler arasında yer alıyor.

Dolar 40 TL mi olacak? Merkez Bankası'ndan resmi açıklama geldi

İslam Memiş, altından dolardan çıktı! Yatırımını oraya çekti: 1'e 100 kazandırıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön