23 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel fiyatları!

Sky Tower Hotel fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Devr-i Tatil fırsatı ile tatil imkanı sunan Sky Tower Hotel'de odaların tamamı denize sıfır konumda dizayn edildi. Projede çocuk ve yetişkinler için çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. İşte Sky Tower Hotel fiyatları...



2 yıldır faaliyet gösteren  Sky Tower Hotel  Batı Karadeniz'de, Düzce ilinin Akçakoca ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 5 yıldızlı ve her şey dahil konseptte 6 yıl boyunca 8 gün 7 gece tatil yapılabiliyor. 


Sky Tower Hotel fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteriyor. Projede beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Düzce Sky Tower Hotel bilardo, mini futbol sahası, kongre alanları, masa tenisi, oyun salonları, tenis kortu,  Thalasso therapy & spa alanı, toplantı alanları, mini basketbol sahası gibi sosyal olanaklara sahip.


Çocuklar için aktivite alanlarına yer verilen Sky Tower Hotel'de 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, sinema salonu, bebek bakım hizmeti, açık alan çocuk havuzu, kapalı alan yüzme havuzları bulunuyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı isteğe bağlı olarak, işletmeye bilgi vermek koşulu ile bir başkasına devredilebiliyor ve yalnızca bir sonraki yıla ertelenebiliyor.


Sky Tower Hotel fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir aile için mavi dönem için 14 bin TL, beyaz dönem için 11 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL, sarı dönem için 16 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön