29 / 03 / 2024

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz..



3-4 Mayıs tarihlerinden  Fed, faiz kararını açıklayacak. Karar öncesinden altın fiyatları üzerinde büyük bir baskı var. Altın fiyatları her geçen gün güç kaybederken adeta dayanacak gücü kalmadı. Altının onsu 1.900 dolar, gram altın ise 900 TL seviyesinin altına düştü. Fed hamlesi altın fiyatlarına baskısını her geçen gün hissettiriyor bugün altının onsu 2,5 ayın  gram altın ise 1 ayın en düşük seviyelerine düştü. 

Peki altın fiyatları düşmeye devam edecekmi? Yatırımcılar, Altın almalı mıyım, satmalı mı?  altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorularının cevaplarını merak ediyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön