19 / 04 / 2024

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin halka arzını onay verdi.



Burgan Yatırım Menkul Değerler'in 200 milyon TL'lik, Ünlü Yatırım Holding AŞ’nin 300 milyon TL'lik, Fasdat Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 400 milyon TL'lik, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası AŞ’nin 400 milyon dolarlık borçlanma aracı ihraç başvurusuna onay verildi.

Pasha Yatırım Bankası AŞ, Platin Kimya Varlık Finansmanı Fonu’nun 200 milyon TL kira sertifikası ile VİDMK ihracı başvurusuna izin verildi.

Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 47 internet sitesine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca hukuki işlemlerin yapılması kararı verildi.

https://emlakkulisi.com.tr/suya-dayanikli-4k-video-cekebilen-huawei-p50-proya-dev-indirim-iste-1-temmuz-2022-fiyat-listesi/711953


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön