25 / 04 / 2024

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.



"RE'SEN TERK ETTİ, DERHAL BERAAT VERİN"

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 seneye kadar hapsi istenen firari Özer'in yokluğunda yapılan yargılamaya avukatları katılım sağladı.

Avukatlar sanığın beraatını talep ederek, "Müvekkilimiz şuan yurt dışındadır. Kırmızı bülten ile aranıyor. 2017 yılında şirket kurulmuş, 2021 yılında re'sen terk edilmiştir.

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Vergi Denetim Kurulu'nun istediği evraklara ilişkin gönderdiği tebligat 2021 yılında terkten sonra kayyum ile yönetilmekteyken yapılmıştır. Dolayısıyla mücbir sebep hali mevcuttur.

Derhal beraat kararı verilebilir. Sanık savunmasına ihtiyaç yok" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili aktarılan gelişmelere göre, mahkeme, Faruk Fatih Özer'in dinlenmesine yönelik işlemlerin olumsuz neticelendiğini belirterek, Özer hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Kripto para piyasasındaki fırtına 200 bin yatırımcıyı vurdu: Winter is coming!

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön