27 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2018!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2018!

TOKİ indirim kampanyasına vatandaş yoğun ilgi göstermişti. Kurum da vatandaşların beklentileri üzerine 2018 yılı için indirim kampanyasının ikincisini düzenlemeye karar verdi....



Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi başlıyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 

TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 21 Eylül'de başlayacak. İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıların 21 Eylül-19 Ekim'de ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek.  Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak. Bu kampanyada indirim oranı yüzde 24'e çıkarıldı.

192 bin kişi kampanyadan yararlanacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kampanyayla ilgii şu açıklamayı yaptı; "Yaz aylarında indirim kampanyası yaptığımızda birçok vatandaşımız köyünde ve tatilde oluyor. Bunun için indirim kampanyamızı bahar ayında yapıyoruz. Kampanyadan yaklaşık 192 bin konut ve iş yeri alıcısının yararlanmasını bekliyoruz. Kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecekler."


Geri Dön