19 / 04 / 2024

TOKİ'den işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi!

TOKİ'den işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi!

Dar gelirlileri uzun vade ve düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, emeklilerden sonra işçiler için de konut projelerini hayata geçiriyor.



TOKİ Başkanı Turan, Antalya ve Karaman'da işçilerin 250-400 lira taksitlerle konut sahibi olacağını duyurdu


Turan, Antalya'da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundakilerin, ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla 250 ile 400 lira arasında değişen taksitlerle ev sahibi yapılacağını açıkladı. Başkan Turan, ayrıca Karaman Organize Sanayi Bölgesi nde çalışan alt gelir grubundaki işçilerin de kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade etti.


TOKİ Başkanı Turan ve ekibiyle arama konferansı denilebilecek bir çalışma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de,  TOKİ  ile yapılacak projeleri masaya yatırdıklarını söyledi. Türel, toplantıyla turizm çalışanlarına konut projesini de başlatma aşamasına geldiklerini dile getirdi. Tespit edilen alanda ilk etapta 5 bin konut yapılmasına karar verdiklerini ifade eden Türel, "Arazi çalışmalarının sonuçlandırılması en erken beş altı ayı bulabilir. Zaman kaybetmeyeceğiz, proje çalışmalarını tamamlayacağız'' dedi.


Yeni Akit


Geri Dön