25 / 04 / 2024

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...



Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen proje Kocaeli projesi, Dilovası ilçesinde hayata geçirilecek.

Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren söz konusu 651 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra 12 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ den Kocaeli Dilovası na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Projede konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. 

Merakla beklenen TOKİ Kocaeli Dilovası 651 konut projesinin inşaatının yer tesliminden itibaren 650 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor.

Merakla beklenen Dilovası TOKİ 2022 projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.
 


Geri Dön