23 / 04 / 2024

Uluslararası devremülk sistemi!

Uluslararası devremülk sistemi!

Uluslararası devremülk sistemi olarak bilinen RCI, dünya çapında yapılan devre tatil değişim organizasyonudur. RCI devremülk sahiplerinin sahip oldukları tatil haftalarını dünya üzerindeki diğer tatil haftalarıyla değiştirebilme imkanı sağlıyor...




Uluslararası devremülk sistemi!


Uluslararası devremülk sistemi olarak bilinen RCI, dünya çapında yapılan devre tatil değişim organizasyonudur. RCI (Resort Condominiums International) 1974 yılında kuruldu. En eski ve geniş uluslararası tatil değişim sirketi olan RCI devremülk sahiplerinin sahip oldukları tatil haftalarını dünya üzerindeki diğer tatil haftalarıyla değiştirebilme imkanı sağlıyor. Uluslararası devremülk sistemi 30 yıldan beri faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de devremülk rci sistemi kategorisinde sadece Salutaris Termal Resort, uluslararası devremülk sistemi üyesi olarak kabul edildi. Sisteme dahil olan kişi, dünya üzerinde rci üyesi olan ve aralarında Salutaris Termal Resort'unda bulunduğu 97 ülkedeki 4000 nin üzerinde konaklama tesisinde tatil yapma hakkına sahip oluyor.


Uluslararası devremülk sistemi nasıl çalışır?


RCI genellikle devre tatil ve devre mülk satışıyla karıştırılıyor. Uluslararası devremülk sistemi rci, devre satın almıyor yada satmıyor, sadece kendine bağlı tesislerde kendine üye olan kişilerin haftalarını birbiriyle değiştiriyor. RCI adına yapılan tüm satışlar gerçeği yansıtmamakla beraber o satışlar aslında tesisten alınan yer anlamına geliyor. Ancak uluslararası devremülk sistemi ne üye  tesisler üyelerini belirli bir süreliğine (genelde ilk iki yıllığına) ücretsiz olarak RCI'a kaydedip üyelerini RCI üyesi yapabiliyorlar. RCI üyesi olmayan tesislerin üyeleri RCI'ı kullanamıyorlar. RCI devre tatil ve mülk değişimi dışında üyelerine ekstra tatiller ve son dakika tatilleri fırsatları da sunuyor. Buna göre uluslararası devremülk sistemi ne üye olanlar uygun fiyatlara bir çok tesiste devrelerini yatırmadan da haftalık tatiller alabiliyorlar.



Devremülk tapusu nasıl alınır?
Devremülk nasıl yönetilir?
Devremülkün tahliyesi!
Devremülk sözleşmesi nedir?





Geri Dön