29 / 03 / 2024

Yatırımcıların gözdesi gümüş! Gümüşün gramı bugün kaç lira? 8 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Yatırımcıların gözdesi gümüş! Gümüşün gramı bugün kaç lira? 8 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Yatırımcılar tarafından son zamanlarda gümüşe olan ilgi bir hayli yükseldi. Yatırımcılar önceden en kıymetli metal olarak sadece altına yatırım yaparken, son zamanlarda gümüşe yatırım yapanların sayısı yükselmeye başladı. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? 8 Nisan 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ LİRA 8 NİSAN  2022?

Gümüşe yatırım yapmak ve gümüş almak isteyenler tarafından sıkı takip edilen gümüş bugün güne alış fiyatı 11,62  lira satış fiyatı ise 11,96 lira seviyelerinde başladı. Gümüşün ons fiyatı ise 8 Nisan 2022 sabahına 24,64 dolardan başladı. 

 

Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 gümüş fiyatı!

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön