25 / 04 / 2024

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Citroen'in tasarım dilinde sürekli yenilikler yaptığı SUV modeli Citroen C5 Aircross önceki nesline nazaran tamamen değişmiş tasarımıyla Türkiye yollarına çıktı. Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi ve aracın teknik ve dikakte değer özellikleri haberimizde...



EĞLENCELİ BİR MAKİNE: CITROEN C5 AIRCROSS SUV

C-SUV segmenti müşterilerinin beklentilerini karşılamak ve aracın sınıf atlama stratejisini güçlendirmek için yeni C5 Aircross SUV için çok özel kişiselleştirme çözümleri sunuluyor.

Yeni C5 Aircross SUV, dış ortam ışığına bağlı olarak koyu maviden siyaha dönen derin ve şık bir mavi olan yeni gece mavisi dışında metalik beyaz, sedefli beyaz, siyah, platin gri, çelik gri olmak üzere farklı gövde renkleriyle sunuluyor.

Parlak siyah, koyu krom ve enerjik mavi olmak üzere yeni C5 Aircross SUV’un SUV karakterini ve şıklığını vurgulayan 3 yeni renk paketi bulunuyor. Ayrıca, Feel Bold donanım seviyesinden itibaren sunulan çift renkli siyah tavan ve siyah tavan rayları aracın şıklığını güçlendiriyor.

Dış tasarımı daha lüks ve çekici hale getirme hamlesinin ardından yeni C5 Aircross SUV'un iç tasarımına da daha dinamik ve rafine bir görünüm kazandırıldı. Yola hakim yüksek sürüş pozisyonu, kalite algısı iyileştirilen malzemeler kadar ergonomik ve pratik arayüzler yeni Citroën C5 Aircross SUV'u rakiplerinden ayırıyor.

Yeni C5 Aircross SUV, ön konsol üzerinde süzülüyor gibi görünen ve daha modern bir yolcu kabini görünümü sağlayan 10 inçlik yeni bir dokunmatik ekranla donatılıyor. Bu yeni ve daha büyük ekran, iklimlendirme kumandalarına doğrudan erişim işlevi ve daha okunaklı yapısıyla kullanım kolaylığını iyileştiriyor.

Havalandırma ızgaraları artık ekranın altında yer alırken, keskin ve yatay bir tasarımla modernize edildi. Ayrıca, tamamen kişiselleştirilebilir 12,3 inçlik dijital gösterge paneli; navigasyon haritası, aktif sürüş destek sistemleri gibi tüm temel ve kişiselleştirilebilir bilgileri doğrudan sürücünün görüş alanına getirip sürüş güvenliğini destekliyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi


Geri Dön