19 / 04 / 2024

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.



HER AY 2 BİN LİRA YARDIM VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, belediyelerin asli görevlerinden bir tanesi yardım yapmak olduğunu söyleyen Tanju Özcan, kendisinin bunu kabul etmesinin mümkün olmadığını söyleyerek, "Bu yardımı nakdi olarak kadına verelim derken; belki evde peynir var ama çocuğunu ayakkabısı yok." dedi. Yaptığı açıklamada "Bırak nereye ne harcayacağının kararını o kadıncağız versin." diyen Tanju Özcan, erkeğin bazen kendi ihtiyacını öne koyabilir ama kadın, bir anne, hiçbir zaman kendi ihtiyacını çocuklarının ihtiyacını önüne koymayacağını söyledi.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Başkan Özcan şehirde daha önce tespit edilen 4 bin aileye her ay 2 bin lira nakdi yardım yapma kararı da alarak paranın ailedeki kadının banka hesabına yatırılacağını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak gerçekleştirilen oylamada ise AKP'li bir meclis üyesinin projeye destek vermesi de dikkatlerken kaçmadı. AKP'li 3 üyenin hayır oylarına rağmen söz konusu önerge kabul edildi.

4 bankada peş peşe deprem! İş Bankası, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!

KİPTAŞ Karanfilköy projesini Mesa yapacak! Dev proje Aralık'ta başlıyor!

Dolar 20 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön