20 / 04 / 2024

Yüzlerce konteyner Türkiye'ye yönlendirildi! Görenler gözlerine inanamadı

Yüzlerce konteyner Türkiye'ye yönlendirildi! Görenler gözlerine inanamadı

Rusya Ukrayna savaşı Karadeniz'deki ticaret trafiğinde rotanın Türkiye'ye dönmesine neden oldu. Savaş yüzünden limanları kapanan Ukrayna'ya gitmesi gereken içi mal dolu konteynerler Tekirdağ Asyaport Limanı'na sevk ediliyor.



Ukraynalı kamyoncular liman önünde bekleyerek sırası gelen yükleri araçlarına yüklüyor. Konteynerlerin gümrükleme işlemleri ise Batı Marmara Gümrük Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılıyor.

Asyaport Limanı’na gelen yüklerin savaş başlamadan önce Ukrayna’daki firmaların paralarını ödeyerek yurt dışından sipariş verdiği ürünlerden oluştuğu bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön