25 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları toz duman oldu! Bu bilezikler yok satıyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları toz duman oldu! Bu bilezikler yok satıyor

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Doların baskısı altında kalan ons altın bugün 1626 dolara kadar gerilerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen toz duman oldu. Peki 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar?



ALTIN FİYATLARI TOZ DUMAN OLDU

ABD Merkez Bankası faiz kararını açıklamasının ardından dolar kuru 18,38 TL seviyesine yükseldi. Perşembe günü açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar kuru şahinleşerek 18,40 TL seviyelerine ulaşarak ilk kez 20 Aralık 2021 tarihinden sonra en yüksek seviyesine ulaştı.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları toz duman oldu! Bu bilezikler yok satıyor

Dolar kuru bugün de yükselişine devam ederken 18,44 TL oldu. Doların yükselmesi kıymetli metaller başta olmak üzere tüm gelişmiş para birimleri üzerinde baskıya neden oldu.

Panik yapmayın! Uzman isimden son dakika altın açıklaması geldi! Altın fiyatları 2 ay sonra bu kadar olacak

Altın fiyatlarında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Altın öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamıyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön