26 / 04 / 2024

23 bin 850 liralık burs için son gün 2 Ekim

23 bin 850 liralık burs için son gün 2 Ekim

Türkiye Eğitim Vakfı başarılı ve dar gelirli öğrencilere başarı bursu veriyor. 2 Ekim'de başvuru süresi sona erecek olan burslar 575 lira ile 2 bin 650 lira arasında değişiyor. İşte TEV'den burs alabilmek için aranan şartlar...



Devlet üniversitelerinin tezli bölümlerinde öğrenim görüyor olmak, birinci sınıfı ya da bilimsel hazırlık aşamasında olmak, yükseköğrenimden 4,00 üzerinden en az 3,00, 100 üzerinden not verilen üniversitelerde en az 75 puanla mezun olmak, Yabancı Dil Sınavından (YDS) en az 80 puan (veya eşdeğeri) almış olma şartı aranıyor. Ayrıca 30 yaşını aşmamış olmak gerekiyor.

Üniversite öğrencilerine 1375 lira

25 yaşının aşmamış ve ilk üniversitesini okuyan lisans öğrencilerine ise bin 375 lira burs veriliyor. Adaylarda aranan şartlar ise şöyle; mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, Başka bir kamu kurumundan veya özel kurumdan burs almamak, Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan alınan ve geri ödemeli olan öğrenim kredisi alanlar da başvuru yapabiliyor.

Türk Eğitim Vakfı ayrıca başarılı fakat maddi desteğe ihtiyacı olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine her ay 575 lira Mesleki Ortaöğretim bursu veriyor.

 


Öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca geri ödemesiz 5 bin 200 lira burs imkanı

İşte geri ödemesiz özel burslar, başvuru süresini kaçırmayın

Asgari ücret kadar karşılıksız ödeme yapılacak! Hemen başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön