23 / 04 / 2024

Altın fiyatlarıyla ilgili çılgın senaryo! Altında Rusya rallisi mi geliyor?

Altın fiyatlarıyla ilgili çılgın senaryo! Altında Rusya rallisi mi geliyor?

Rusya, tavan fiyat uygulamasının ardından Avrupa'ya ve karara destek veren ülkelere petrol satışını yasaklamıştı. Rus petrolünde, 1 gram altına denk gelen 60 dolar tavan fiyata karşılık, altın ile ödeme yapılması senaryosu gerçek olursa altının ons fiyatının 1800 dolardan 3600 dolara yükselmesi bekl



Rus petrolünün Brent petrol göre yüzde 30 daha iskontolu durumda olduğunu belirten ve Rus petrolünün en önemli alıcıları olan Hindistan ve Çin'in ham petrolü alıp işleyerek önemli karlar elde ettiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön