25 / 04 / 2024

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Öğrenciler, Apple'ın sunduğu eğitim indirimi sayesinde uygun fiyatlı ürünler satın alabilirler; ancak, Apple eğitim indirimi nasıl kullanılacağı konusunda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.



Apple Eğitim Store, şirketin sunmuş olduğu eğitim indiriminden haberdar olmayan birçok Apple müşterisi için bilinmeyen bir alan. Apple, öğrenciler için sağladığı bu avantajı daha geniş bir kitleye duyurmayı amaçlıyor ancak bu indirim herkes için geçerli değil.

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Bu fırsattan yararlanma şansına sahip olan kişiler ise şu şekilde:

- Herhangi bir üniversitede aktif öğrenci olmak
- Aktif açıköğretim öğrencisi olmak
- Üniversitede akademik personel olmak
- K-12 öğrencisi olmak

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Apple'ın eğitim indirimi sayesinde, öğrenciler MacBook veya iPad gibi ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alma fırsatı buluyor. Örneğin, M1 çipli MacBook Air normal internet sitesinde 21.999 TL'den başlarken, eğitim indiriminde 19.799 TL başlangıç fiyatına sahip.

Apple'ın eğitim indiriminden faydalanmak isteyen öğrencilerin, aktif bir öğrencilik kaydına sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca, indirimden yararlanmak için öğrencilerin aktif üniversite öğrencisi olmaları gerekiyor. Bu koşullara sahip olan öğrenciler, Apple'ın internet sayfası üzerinden normalden daha uygun fiyatlarla Apple ürünleri satın alabilirler.

Xiaomi bir model için daha MIUI 14 müjdesi verdi!
Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!
Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!

    Geri Dön