19 / 04 / 2024

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



ARÇELİK AFRY ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

Arçelik ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

AFRY TEKNOLOJİSİ
Özel tasarım delikli tepsi, tasarımıyla sıcak havanın yiyeceklerin çevresinde dolaşımını sağlayarak onları çıtır hale getiriyor. Sadece bir kaşık yağla yanma kuruma olmadan, eşit, dumansız ve sağlıklı bir pişirim sağlıyor.

HOT AERO PRO MOTOR TEKNOLOJİSİ
Fibona serisi ile yenilenen fanlar ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırının içinde mükemmel şekilde dağılarak yüzde 40 daha homojen pişirme sağlar. Daima aynı kusursuz sonuçları alırsınız.

STEAMWELL BUHAR DESTEKLİ PİŞİRME 
Buhar destekli pişirme teknolojisi ile fırın kapağını açmadan suyu kolayca hazneye koyarak programı seçip sıcaklığı ayarlayın. Sadece 3 adımda kusursuz lezzete kavuşun. Puf puf kabaran hamur işlerinin dışı çıtır çıtır pişerken içleri yumuşak kalır. Et ve tavuk yemekleri sularını kaybetmeden çok daha yumuşak ve lezzetli pişer.

TELESKOPİK RAY SİSTEMİ
Teleskopik ray sistemi ve yeni tel ızgara ile tepsi fırın içerisinde rahatça hareket ettirilebilir. Teleskopik raylar tepsinin hareket sırasında dengeli kalmasını sağlar, yemeğe yapılacak son ilaveler için kolaylık oluşturur.

YUMUŞAK KAPANAN KAPAK 
Eller doluyken fırın kapağı kapatmak çok da kolay değil. Yavaş kapanan fırın kapağı özelliği kullanıcısına tam da bu anda destek olur. Yumuşak bir şekilde kapanarak istenen profesyonelliği sağlar.

BUHARLI TEMİZLEME
Fırın temizliği buhar sayesinde artık hiç zor değil... Pişirme bitiminde fırın tabanına bir bardak su döküp, sıcaklığı 100 dereceye ayarlayarak 20 dakika bekletilir. Yumuşayan kirler, kimyasal kullanmadan kolayca temizlenir. 

3D PİŞİRME TEKNOLOJİSİ
Yeni nesil 3D pişirme teknolojisi alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırıp ısının dengeli bir şekilde dağıtımını yapar. Böylece yemek yüzeylerine eşit bir şekilde dağılan ısıyla ideal pişirme sağlanır. 3D Pişirme teknolojisiyle yemekler yanmaz, homojen bir şekilde pişer.

ARÇELİK AFRY ANKASTRE FIRIN 15 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Arçelik AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre AFry Buhar Destekli Fırın
Fiyatı: 9.189 TL
Arçelik AFC 361 G Fibona Serisi Ankastre AFry Buhar Destekli Fırın
Fiyatı: 9.189 TL
Arçelik AFC 361 B Fibona Serisi Ankastre AFry Buhar Destekli Fırın
Fiyatı: 9.189 TL
AYRINTILAR İÇİN:http://www.arcelik.com.tr/

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön