25 / 04 / 2024

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettiği kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altına düştü. İşte kripto para piyasalarında son durum...



Analiz şirketi Coinmarketcap tarafından açıklanan resmi verilere göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri yalnızca 24 saat içinde yaklaşık olarak yüzde 4,74 düştü ve 856 milyar doların da altına indi.

Bitcoin in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Kripto paraların şahı olarak bilinen ve yatırımcıların en çok tercih ettiği kripto para birimi olan Bitcoin, makroekonomik endişeler ve yüksek profilli kripto şirketlerinde görülen likidite krizinin baskısı altında kaldı. Geçici de olsa 19 bin doların altına düşen Bitcoin'in fiyatı, daha sonra toparlandı ve 19 bin doların üzerine çıktı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bitcoin'in son 7 gündeki değer kaybı yüzde 8'e yaklaştı. Yine açıklanan resmi rakamlara göre de Bitcoin'in piyasa değeri de 370 milyar doların altına indi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön