23 / 04 / 2024

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettiği kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altına düştü. İşte kripto para piyasalarında son durum...



Dalgalı seyrin devam ettiği Bitcoin, bu sene yaklaşık olarak yüzde 58 oranında düştü. 2021 yılının Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin 990 dolarda olan Bitcoin, söz konusu tarihten bu yana yüzde 72 oranında değer kaybetti.

Piyasa değeri bakımından 2. sırada bulunan kripto para birimi Ethereum da son 24 saatte yüzde 7'den fazla değer kaybetti ve 1.032 dolar seviyelerine indi.

Bitcoin in fiyatı yeniden 19 bin doların altında!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, yüksek enflasyon, artan faiz oranları, likidite krizi ve ekonomilerdeki resesyon endişelerinin son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasında baskı oluşturduğunu kaydetti.

Bazı analistler de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasında risk iştahının azaldığını kaydederek, kripto paraların şahı Bitcoin'in 18 bin doların altına gerilemesi halinde madenci faaliyetlerinin durabileceğine değindi.

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön