29 / 03 / 2024

CIA'dan kripto para hamlesi!

CIA'dan kripto para hamlesi!

CIA Direktörü William J. Burns, kripto para erişimleri için çalışmalarını genişlettiklerini dile getirdi. 



Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), kripto paralar ile ilgili bazı projeler üzerinde çalışma yaptıklarını söyledi. Akşam'da yer alan habere göre; Amerika Birleşik Devletleri Merkezî İstihbarat Teşkilatı Direktörü William J. Burns'e göre CIA kripto paralar konusunda birkaç proje hazırladı. 

CIA dan kripto para hamlesi!

Wall Street Journal'ın CEO Zirvesi sırasında, CIA Direktörü William Burns, CIA'nın kripto para birimleri için birden fazla projesi olduğunu söyledi. Burns, siber suç çetelerinin saldırı ölçeği, sayıları ve gelişmişlikleri bakımından erişimlerini genişlettiklerini dile getirdi. CIA'in kripto para projeleriyle ilgili haberler, ajansın Bitcoin kurucusu olmasıyla ilgili tartışmalara neden oldu. 

Bu senenin başlarında eski CIA patronu Michael Morell, Coinbase ve Square liderliğindeki Crypto Council for Innovation tarafından yayınlanan bir raporda blockchain teknolojisini gözetim için bir nimet olarak değerlendirirken hükümetlerin benimsemesi gerektiğini dile getirdi.

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön